A Travellerspoint blog

Brisbane

sunny 28 °C

Dag 20 : 29/03/2006
Lone Pine Koala Sanctuary was onze bestemming vandaag.
Het was weer een toffe dag met dingen die we nooit eerder hebben meegemaakt. In het Lone Pine Koala Sanctuary vinden we alle soorten Australische dieren en het verschil met een dierentuin is dat het er zeer interactief aan toe gaat. Je krijgt overal informatie over de dieren, zo hebben we een presentatie gevolgd over de Wombats, over de Koalas en over de Slangen. We hebben een Koala mogen knuffelen. Het was heel tof, ze zijn altijd heel slaperig en zijn heel schattig om vast te houden, precies een teddybeertje.

koalarudyfrieda.jpg

Daarna zijn we de kangeroes gaan voederen. Weeral een toffe ervaring, wat weer mooie plaatjes opleverden. In totaal hebben we al zo'n 1200 foto's genomen gedurende deze vakantie. De slangenpresentatie was ook zeer interessant, maar Frieda moest toch effe schrikken toen de 'snake-keeper' plots naast haar verscheen met een 3m lange python.

Posted by rverlinden 23:53 Archived in Australia Tagged family_travel

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Pfff,
dat blijft maar duren die buitengewone dingen.

Zeg, 1200 foto's, da's niet niks. Maar ja, als ik me goed herinner had je de zaterdag voor je vertrek nog nieuwe memory cards gekocht in de Makro, dus hopelijk kwam je toe.

Veel skate-plezier, maar laat je wel met de 4x4 omhoog rijden, want een duin beklimmen met zo'n board is niet evident,(wantin tegenstelling tot alle andere zaken die je gedaan hebt, heb ik wel al eens een keer kunnen zandduinskiën).

Jullie gaan enorm verschieten als jullie terug hier in het gewone België gaan komen ....
met het gewone leven ...
Profiteer nog van jullie laatste dagen,
Erik

by wuytserik

Een koala beertje vast houden dat moet een unieke ervaring zijn. Ons Annelies is het haar al aan het voorstellen, want de die en dieren, dat is ongelooflijk hé.Amai, 1200 foto's, is dat niet wat overdreven, het zal wel niet, het is daar waarschijnlijk allemaal de moeite waard om te fofograferen. Jullie voorlaatste dag zeg, dat vliegt nogal zeker. Geen pretpark morgen, maar wel met een 4x4 rijden, zal ook wel tof zijn.
Ik zie Frieda haar gezicht al voor mij (met die slang), hetzelfde waarschijnlijk als met kertmis met de spin. Spijtig dat we jullie foto niet te zien krijgen op het internet, ik krijg telkens dat hij de pagina niet kan weergeven.Geniet nog van jullie laatste dag en tot zaterdag, we horen het wel hé dat je in Zaventem bent. Groetjes

by famdevos

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint