A Travellerspoint blog

Singapore

sunny 32 °C

Dag 1 : 10/03/2006

Overzicht trip :

Het was een lange vlucht naar Singapore, maar de service was excellent. Als er iemand niesde, kwam men al vragen of er soms een zakdoekje nodig was. Op de luchthaven stonden ze ons al op te wachten met een bordje met onze namen op. Typisch Singapore. Alles steeds perfect georganiseerd, steeds vriendelijk en attent en nooit opdringerig. Het is hier wel enorm heet. Als je uit de gekoelde ruimtes naar buiten stapt, stap je precies in een oventje.
Het metrosysteem is zeer efficient en vlot. In de straten staat overal ERP. Hier staat dat voor Electronic Road Pricing. Iedere keer je er onderdoor rijdt, moet je via een ingenieus toestelletje in je wagen betalen.

De eerste dag hebben we wat gerelaxed aan het zwembad om te bekomen van de jetlag, we zijn naar de immense shoppingstreet Orchard Road gaan wandelen en hebben gezellig gaan tafelen aan de Singapore River in Clark Quay. Hier hebben ze zelfs ge-airconditionede straten ...

001_018.JPG

Posted by rverlinden 18:18 Archived in Singapore Tagged family_travel

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Hoi, Rudy. Blij te horen dat ge goed in Singapore bent aangekomen. Ik heb nog gebeld op dinsdag om u goede reis toe te wensen, maar zat op het antwoordapparaat. Nu, ik had u al in het weekend gezien aan de makro hé.
ge moet zeker eens een Singapore Sling proberen, en als ge kunt in Rafles, maar dat weet ge wel hé.
Groetjes vanuit het koude Belgium.
Erik

by wuytserik

Hey Judieke en Frie
Hier is het ook goed hoor, geen last van muggen (momenteel -7). Dit is inderdaad een mooie site om goed op de hoogte te blijven van de trip. Blijf schrijven, wij volgen (spijtig genoeg figuurlijk).
Frida, let op voor de krokodillen straks hé, zwaai desnoods maar met uw chacos.
Vele groetjes van uw petekindje Stephanie, Annelies, Connie en Piet.

by famdevos

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint