A Travellerspoint blog

Perth

sunny 29 °C

Dag 5 : 14/03/2006
Vandaag zijn we met de auto naar Nambung National Park gereden, zo'n 250km. Tegen de middag zijn we aangekomen in Cervantes. Daar hebben we gelunched in een typische Australische bar vol gokkende bierdrinkende Aussies.
In de namiddag zijn we gestopt aan enkele idyllische baaien. Eerst thristy point, nadien hangover bay. Mooie witte stranden voor ons alleen. Het was weerom een mooie dag, in Nambung was het wel een beetje windy.
Onderweg hebben we nog enkele levende stromatolieten gezien. Niet spectaculair maar blijkbaar vrij uniek.

In de late namiddag, als er lange schaduwen waren, zijn we verder doorgereden naar de Pinnacles. Dit zijn rechtopstaande rotsen midden in een woestijn van oranje zand. Het lijkt alsof het pilaartjes zijn die uit de grond groeien. Precies of je staat op een andere planeet.

002_360.JPG

Rond 5 uur zijn we teruggekeerd naar Perth. Links een volle maan, rechts de mooie kleuren van een ondergaande zon, aan weerszijden een prachtig uitgestrekt landschap met hier en daar een boompje, een Australisch deuntje op de radio en in het midden 1 lange rechte weg richting Perth waar we precies alleen rijden. ... Wat was stress ook alweer... Dit is vakantie :)

Posted by rverlinden 16:27 Archived in Australia Tagged family_travel

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

He, Rudy Dundee,
dat is precies niet te doen, als ge uw blog leest.
En wij hier maar werken, en in een land waar het nog diverse graden onder nul is 's nachts, en het is midden maart.
Blijf eraan denken om links te rijden, want ik heb gehoord dat er daar van die lange camions zijn. Hebt ge die al tegengekomen? Road trains, of hoe noemen ze die...
Doe da goe bij die Rock en bij de Aussies en Abo's. Vergeet uw drinkbus niet en let ook op op de dingo's, die zouden ook met uw chacos kunnen gaan lopen.
GENIET er van!
Erik

by wuytserik

Blij dat jullie zo genieten 'down under'! Wij krijgen hier ook rode neuzen-oren-wangen-handen, weliswaar niet van de hitte maar van in de kou verstoppertje te spelen... Tot later, Chris.

by chris-yves

Wij kunnen het ons al levendig voorstellen hoe jullie daar die prachtige reis beleven, ik zou zeggen blijven genieten tot het uiterste.
Zeg, maar wat zijn in godsnaam eigenlijk stromatolieten, ne stomatoloog ken ik, maar dat is het niet geloof ik.
Hier is het al ferm koud geweest -8 s'nachts, maar overdag is er wel een stralende zon die alles goed maakt. Nog goed profiteren en tot later,groetjes van ons allemaal.
Uw zusje.

by famdevos

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint